Ikke-kategoriseret

Tjek vejret før du planlægger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vejret spiller en stor rolle i planlægninger, så det kan være praktisk at orientere sig, inden man begiver sig ud af døren. Hvis man ved, at man skal være udenfor en hel dag, er det relevant at tage stilling til, hvilket overtøj, man skal iklæde sig. Dertil er det væsentligt at specificere vejret ved fx at tjekke vejret i København, hvis det er der, man befinder sig.

Godt på hver sin måde

Vejret kan have stor betydning for, hvilken tilstand, man er i. For man bliver påvirket af vejret og den stemning, der hører med til de forskellige årstider, temperaturer og belysning. Der hører sig også ofte forskellige aktiviteter med til de forskellige vejrskift.

I de mørke tider, hvor de lyse timer er få, byder dagene op til hygge på langs med varme drikke eller kreative projekter over spisebordet. Når de lunere dage begynder at nærme sig, ryger energiniveauet også automatisk op, og d-vitaminen i kroppen virker opkvikkende. Denne tid bliver brugt på oplevelser i det fri og inviterer til lange aftener.

Årstidsskiftene fremkalder blandede muligheder, og man kommer til at savne sommer, når man befinder sig midt i den kolde vinter og omvendt.

Lys i mørket

Der er mange, der oplever at mærke vinterdepressionen komme snigende, når de mørke måneder tager fat. Der er heldigvis metoder til, hvordan man kan undgå at havne i en mørk kælder. Fx ved man, at det er en god idé at dyrke motion, få sved på panden og generelt være god ved sin krop. Det er også vigtigt at spise sund og varieret kost. Kroppen er motoren, og hvis den ikke får den optimale behandling, følger sindet altså med. En anden alternativ metode for mere energi, er lyslamper, der går ind og kompenserer for det manglende sollys.

Write A Comment