Velvære

Briller og kontaktlinser er fortid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du har dårligt syn, kan der være mange grunde til, at du gerne vil undgå briller og kontaktlinser. Heldigvis er det i dag muligt at få en øjenlaseroperation, som gør dit syn optimalt uden brug af hjælpemidler.

Hvorfor ikke briller?

Nogle mennesker med dårligt syn kan godt lide at have briller, hvilket er en stor fordel for dem. Dog kan briller godt medføre en del besværligheder. Det kan for eksempel at være irriterende at have briller på, når man skal træne, fordi de kan glide ned, når man hopper, eller blot fordi man sveder.

Det kan også være, at du gerne vil af med dine briller, fordi du ikke føler, at det passer til dig som person. Ofte bliver briller associeret med kloge bogorme. Hvis du i højere grad er en aktiv person, der er frisk på sjov og ballade, kan det være, at briller ikke er det rette for dig.

Kontaktlinser er også besværlige

Hvis man ikke kan lide briller, har det i lang tid været sådan, at kontaktlinser var den eneste anden mulighed man havde, hvis man vil se nogenlunde ordentligt. Dog er det heller ikke altid nemt at have kontaktlinser.

Har du haft kontaktlinser på en hel dag, kan du nemlig godt opleve, at de sidder dårligt, hvilket kan være meget ubehageligt. Vil du gerne svømmetræne, er det desuden besværligt, da vandet kan gøre, at dine kontaktlinser kommer til at sidde forkert.

Godt syn med øjenlaseroperation

Vil du gerne kunne træne uden briller og kontaktlinser, er vi i dag så heldige, at det er muligt at blive opereret for dårligt syn. Med en øjenlaseroperation kan du nemlig komme til at se fuldstændig optimalt inden for en uge.

Øjenlaseroperationer betyder, at du ikke længere behøver at gå med briller og kontaktlinser, hvis dette ikke er noget, som du kan lide. Læs mere om teknikken her, hvis du overvejer at få foretaget en øjenlaseroperation.

Hvad skal man forvente?

Det er klart, at du inden en hvilken som helst operation vil være en smule nervøs. Øjnene er en meget følsom del af kroppen, og derfor kan det godt føles endnu værre, at det er i dette område, du skal opereres.

Dog er øjenlaseroperationer populære, fordi de kan udføres på relativt kort tid og uden de store smerter. Dette betyder, at du ikke engang behøver at blive indlagt, hvis du skal have foretaget operationen.

Et liv uden briller og kontaktlinser

Selvom det måske ikke ligefrem er behageligt at blive opereret i øjnene, kan det alligevel godt være en god beslutning at få det gjort. Dette betyder nemlig, at du kan leve et liv, uden at du skal bekymre dig om dårligt syn.

Har du været vant til briller eller kontaktlinser, kan dette liv være svært at forestille sig. Meget hurtigt bliver det nemlig en vanesag, at du hver morgen tager briller på eller putter kontaktlinser i dine øjne.

Derfor er det en meget stor omvæltning at blive opereret, så dit syn fungerer optimalt. Sandsynligvis er det en omvæltning, som du vil blive meget glad for.

5 Comments

 1. Hello.

  My name is Irina. I am an expert in posting articles and texts on various websites.

  Would you be interested in mutual cooperation? In fact, I have to propose you something but before starting working answer please this questionnaire in the link below: https://forms.gle/58NDRfrHg3RMdRcW7

  It takes no more than 3 minutes but will clarify all the details of the project and accelerate each stage of your future partnership.

  Thank you in advance for your time and I’m looking forward to a fruitful collaboration.

  If you require any further information about the questionnaire or anything else, feel free to contact me.

  Best regards, Irina

Write A Comment