Ikke-kategoriseret

Tips til en frugtordning på arbejdspladsen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

En af de mest effektive måder at gennemføre en vellykket frugtordning på arbejdspladsen på er ved at tilbyde en række forskellige muligheder. Det er vigtigt at give medarbejderne både søde og syrlige frugter samt sæsonbestemte frugter, som er i sæson hele året. Æbler, appelsiner, pærer, grapefrugter, kiwi, bananer, mango og meloner er blot nogle få eksempler på populære frugtvalg til arbejdspladserne. Det kan også være en fordel for nogle arbejdspladser at stille tørret frugt og frossen frugt til rådighed. Frugtordning til på arbejdspladsen med FirmaFrugt er en af de letteste måder at komme igang med en frugtordning på.

Diæter

Det er også vigtigt at tage hensyn til dine medarbejderes diætrestriktioner, når du vælger, hvilke typer frugt der skal indgå i ordningen. Hvis du ved, at visse medlemmer af dit team har allergier eller kroniske sygdomme, der begrænser, hvilke typer mad, de kan spise, skal du sørge for at inkludere sikre og sunde valgmuligheder, der ikke forværrer deres tilstand. Derudover er det en god idé at tilbyde vegan- og vegetarvenlige frugtmuligheder.

Tilgængelighed

Det er vigtigt for ordningens succes at have nok frugt til rådighed, så du skal sørge for, at der er et tilstrækkeligt udbud til rådighed i løbet af ugen eller måneden. Du kan købe friske produkter fra lokale landbrugsmarkeder eller købmandsforretninger og sørge for, at der regelmæssigt bliver fyldt op med nye varer. Hvis du tilbyder frosne og tørrede frugter, skal du sørge for at kontrollere udløbsdatoerne med jævne mellemrum.

Omkostninger

Frugtordning kan fås i mange forskellige prisklasser. Afhængigt af størrelsen af din arbejdsplads kan omkostningerne hurtigt løbe op, når du opretter en frugtordning. For at holde udgifterne på et minimum kan du overveje at forhandle med leverandører med henblik på rabatter og bulkindkøb. Du kan også bede medarbejderne om at bidrage med et lille beløb hver uge eller måned for at dække udgifterne til frugten.

Kampagne

Når alt er sat op, er det vigtigt at promovere din arbejdsplads’ nye frugtordning. Sæt skilte op rundt omkring på kontoret, der informerer medarbejderne om, hvilke typer frugt der er til rådighed, og hvor de kan findes. Du kan også overveje at oprette et internt nyhedsbrev eller en webside, der regelmæssigt fremhæver, hvilke typer friske frugter der i øjeblikket tilbydes på arbejdspladsen. Hvis du sørger for, at alle er opmærksomme på den nye ordning, vil du sikre dens succes.

Write A Comment