Velvære

Ting du kan gøre for dine ansatte for at øge glæde og dermed produktivitet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

På enhver arbejdsplads vil man opleve, at glade ansatte er mere produktive end triste eller irriterede ansatte. Det vil også forbedre samarbejdet, hvis de ansatte kan lide hinanden. Så er arbejdspladsen også bare et rarere sted at være, så hvad kan man gøre for at øge glæden på en arbejdsplads? Der er mange forskellige ting at gøre, og her er der samlet et par stykker. Så læs videre og find ud af, hvad I måske burde indføre på jeres arbejdsplads. 

Firmafrokost i København 

Det er ingen hemmelighed at mætte mennesker er glade mennesker, så sørg for at dine ansatte har et sted, hvor de kan få god, lækker og nærende mad. Hvis man ikke lige har plads til eller behov for en kantine med faste køkkendamer, så kan du f.eks. få leveret firmafrokost i København og omegn. Der findes mange forskellige firmaer, der står for firmafrokost i København, så du kan sikkert finde lige det der passer jer. Hvis I befinder jer i byen, kan I f.eks. kigge på firmafrokost i København fra Ryde Gastronomi. De går især op i, at alt deres mad er hjemmelavet, og deres opskrifter er sammensat af en kok og ernæringsekspert, så dine ansatte får den rette ernæring og god mad, der både består af en varm ret og den klassiske frokost menu. 

Kaffemaskine 

Kaffemaskinen er simpelthen et must på en arbejdsplads. Når så mange mennesker drikker kaffe, er det bedst for alle, hvis du har en kaffemaskine. Det giver både et boost i de ansattes energi, når de lige får en kop kaffe, og det gør ofte også folk i godt humør at kunne få en kop kaffe, når de har lyst til en eller brug for en.  

Sjove firmaarrangementer 

For at forbedre samarbejdet på din arbejdsplads, kan du lave nogle sjove firmaarrangementer. Det kan f.eks. være teambuilding, hvor dine ansatte lærer at arbejde godt sammen samtidig med, at det er sjovt. Det behøver dog ikke være teambuilding, for andre arrangementer hjælper også på, at få folk til at snakke sammen og dermed arbejde sammen. Det kan være noget udfordrende som en udendørs klatrepark eller det kan også være noget stille og roligt som at gå ud at spise og tage i biografen. Lad fantasien gå løs. Hvis dine ansatte eller kolleger synes det kunne være fedt, så er det bare med at gøre det.  

Sportsmuligheder 

Sport udløser endorfiner i kroppen. Det betyder, at sport bogstaveligt talt gør dig glad. Det er også en god måde at starte dagen på, så kroppen og hjernen kommer i gang. Derfor kan du evt. overveje at lave sportsmuligheder. Det kan være, at I er nok til at få en yogainstruktør ud eller at en af de ansatte står for 10-30 minutters motion midt på dagen. Mange ville gerne træne om morgenen, men har ikke mulighed for det pga. deres mødetider, så se om du kan imødekomme dem på enten den ene eller den anden måde.  

Write A Comment