Ikke-kategoriseret

Tiden er inde til at tænke på vinterdæk til vognen.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi er landet i den tid hvor du skal tænker på om du har de rigtige dæk på bilen.

Vejret bliver nemlig koldere og det betyder at du skal køre med et vinterdæk for beholde det gode vejgreb. Når det begynder at blive koldt så vil dit sommerdæk nemlig ikke længere være særlig effektiv. 

Det er selvfølgelig en trist tid for nogen. De flotte alufælge skal af bilen og du skal, hvis du ikke alllerede har dem investere i et sæt fælge mere. Det er lige nogle tusind ud af lommen, der nemt kunne være blevet brugt bedre. Specielt kvinder er ikke så vilde med det. De har for det meste sko, kjoler, frækt lingeri og café besøg de hellere vil investere i. Derfor er det heller ikke underligt at det er kvinder der oftest kører på sommerdæk hele året eller griber til alternativet. 

Alternativ til vinterdæk og sommerdæk!

Der findes nemlig et alternativ til alt det her bøvl med at skulle skifte og have sæt hjul. Du kan få et dæk der kan sidde på bilen hele året. Det er derfor også blevet døbt… helårsdæk. Ikke så mærkeligt vil de fleste nok mene. Det er et dæk der er en slags hybrid mellem sommerdæk og vinterdæk. Det smarte ved dækket er at du kan have det samme dæk på bilen hele året rundt og du slipper for at købe 2 sæt fælge. Her er der hurtig en masse penge sparet og du slipper for bøvl. Der er dog et men.

Et helårsdæk er ikkke så effektivt som vinterdæk er om vinteren. De heller ikke så gode om sommeren som sommerdæk er. Det er en slags lappeløsning, som du kan bruge hvis du gerne vil spare penge og slippe for bøvl. Det vil dog altid være mest optimal at have det rigtige dæk til sæsonen. 

Write A Comment