Velvære

Sørg for at få fokus på dit velvære i den mørke tid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi er på vej mod en tid hvor vi alle tilbringer mere tid inde, og mindre tid ude, og det kan tære på både krop og sjæl, så hvis du skal gøre noget godt for dig selv, så overvej hvordan du kan forbedre forholdene for begge.

Den korte og mest træfsikre løsning er at spise sundt, sørge for at du får din nattesøvn, og så husk motionen til hverdag – men hvad gør du så med den psykiske del af sagen?

Jamen det står og falder med hvad der er vigtigt for dig, du kan vælge at gå en meget lang tur ved vandet, og du kan tage en ven med, du kan vælge at lave en hyggeaften med god mad og film.

Men du kan også vælge at lave noget helt nyt, få fat i noget fiskeudstyr og lær at fiske, eller genopfrisk dine oplevelser fra tidligere i livet.

Hvis du mangler inspiration, er her en TV film guide, hvor du kan få en masse inspiration til hvad du skal lade dig underholde med.

Trænger du ikke til underholdning? Lav noget andet

Den nemme løsning vil være at tage fat på at se på din forskudsopgørelse for det kommende år, er der noget der skal rettes? Det kan være det er kedeligt, men det skal gøres før eller siden.

Du kan vælge at gennemgå dine forsikringer, er de stadig svarende til den situation du er i, eller skal der laves noget om?

Samme procedure med dine abonnementer, er der noget du ikke bruger som du med fordel kan stoppe med at betale til ved at melde dig ud?

En helt anden ting er at du kan gennemgå dit medlemskaber af sådan noget som for eksempel fagforening og a-kasse, her kan der også være penge at spare, hvis du gerne vil se en oversigt over de bedste a-kasser, så er det absolut muligt.

Planlæg frem i tiden – få noget at glæde dig til

Det kan være svært at forestille dig at det bliver sommer igen, specielt når det er mørkt, koldt og vådt derude, men hvorfor ikke gå i gang med at planlægge alle de fede ting du skal lave til sommer?

Det kan godt være der er lang tid til, men det kan være noget der hjælper dig igennem den mørke tid hvis du sætter dig ned og tænker over alt det du ikke har fået gjort som du gerne ville have lavet tidligere, og så siger – den kommende sommer skal jeg nå det hele!

Tag gerne ind over et par rejsesider på nettet for at finde inspiration og lækre billeder, hvem har ikke drømt om at tage til oktoberfest i München, eller at tage Caminoen – på et eller andet tidspunkt i livet?

En anden fordel du har ved at planlægge nu, det er at du kan nå at spare op til dagen kommer, så du netop ikke skal stresse over hvordan du finder pengene til den tid, godt begyndt er halvt fuldendt.

Write A Comment