Velvære

Skjorteholderen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Skjorteholdere 

Er du irriteret af at din trøje ryger op af bukserne ved de fleste stræk eller løft i armene og derved får en til at se skidt ud? Vi ved hvor essentielt det er for en at se skarp ud og sikre at ens outfit blot kører. Derfor har BalderClothes valgt at tilføje skjorteholderen til BalderClothes produktkatalog, så man aldrig mere behøver bekymre dig med at din trøje ryger op af bukserne.  

Hvad gør en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart bette stilrent redskab for dig, der ønsker at skjorten skal forblive nede i bukserne. Vi tilbyder 2 typer af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske type, hvor man blot monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op i skjorten og garantere en dermed at skjorteholderen ikke er dig i vejen mens du bevæger dig og sørger for at skjorten er spændt helt op. Den anden type er vores v2 type, der har 2 ringe, der kan monteres omkring om sine lår og hæfter med klampere i t-shirten 3 steder i hver side og dermed sikrer skjorten i bukserne.  

Begge typer har samme formål, men nogle vil helst den ene frem for den anden, da nogen mener det er mere lækkert at den er nede om låret og andre ønsker ikke noget om benet.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget indtaget forbehold for at ikke to mennesker har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 model kan justeres i længde og bredde omkring benet, så du ej skal overveje at skifte den ud, hvis du for eksempel starter at træne eller taber sig. Skjorteholderen kan herved nemt anvendes til kvinder.    

Mest anvendt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn først designet til at holde skjorter nede i bukserne, men du kan nemt anvende den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke blot anvendes til et socialt sammenhænge som bryllup, man kan nemt benytte dem på jobbet, hvis man ønsker at se skarp ud over for kunderne, men kan ligeledes nemt benyttes derhjemme, hvis man nyder at man ser stilet ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så du er sikker på at se sej ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er smart til en, som skal til gilde og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden måske ej lige er så opmærksom senere på dagen omkring sit outfit, som du var før på dagen. Her undgår man for at skulle tænke over at trøjen flyver op af bukserne, når man svinger hofterne ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit look har behov for at ens skjorten er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at ens outfit ligeledes fremstår som du forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den smarte løsning til en. Da man ej tænker over at have den på og får dig til ikke at skulle skænke ens t-shirt en tanke.  

  

  

Write A Comment