Ikke-kategoriseret

Skab hotelstemning i dit soveværelse

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er en speciel dejlig fornemmelse og stemning ved at sove på et hotelværelse med tykke gulvtæpper, en flot seng med en god madras, lækkert, knitrende rent sengetøj, tøfler og tykke badehåndlæder. Men noget af stemningen kan du faktisk nemt selv skabe hjemme hos dig selv.

Det vigtigste element i soveværelset er selvfølgelig sengen. Lad derfor sengen spille den største rolle i rummet og undgå at overmøblere dit soveværelse. Sørg for at gemme alt det væk, der roder, ind bag skabslågerne, så det ikke forstyrrer. Sørg også for tætte mørklægningsgardiner, så lyset udefra ikke forstyrrer din søvn.

Det betaler sig at starte det rigtige sted

Med en kontinentalseng skaber du den helt rigtige eksklusive hotelstemning.

Vælg en god kontinentalseng af god kvalitet. Gå efter en enkel, stilren seng – en seng som er smuk at se på – det skaber ro i rummet og hjælper dig på vej til en god nattesøvn. Der findes mange forskellige kontinentalsenge i forskellige prisklasser alt afhængig af opbygning og valg af materialer.

Det vil derfor være en god ide at starte med at finde et sengestudio, hvor du kan få professionel rådgivning omkring dit valg af kontinentalseng. De fleste steder kan du få lov til at prøve en kontinentalseng hjemme hos dig selv, inden du beslutter dig endeligt. En kontinentalseng holder nemlig i rigtig mange år, så det er ekstra vigtigt, at du får valgt rigtigt.

Hvad er en kontinentalseng?

Kontinentalsengen har ikke nogen sengeramme, men bruger en boxmadras som base. En kontinentalseng er bygget op i tre lag – nederst en boxmadras, ovenpå en madras og til sidst en topmadras. På den måde får du en rigtig god liggekomfort og støtte til din krop. Alle elementerne følger med din kontinentalseng, når du køber den.

De tre lag giver samtidig en høj flot seng, der er let af komme i og ud af igen.

Kernen i det hele

Kernen af en kontinentalseng udgøres af en madras – og dette er den vigtigste del af sengen. Du kan få madrassen i tre forskellige hårhedsgrader, som afhænger af brugerens vægt. Du bør også være bevidst om, hvordan madrassen er affjedret. De bedste madrasser har flest pocketfjedre pr. kvadratmeter (typisk 3.000 pr. m2).

En ikke uvæsentlig fordel ved kontinentalsengen er, at den ikke har den markante revne i midten, som der typisk er i en dobbeltseng med to madrasser, da den har en fælles springmadras. En tyk topmadras giver den sidste komfort – og du er nu klar til en tur i drømmeland.

Søvn er vigtig for din sundhed

Når vi sover, sker der en lang række ting i kroppen, som sørger for at holde os sunde og raske. Det er nemlig, når vi sover, at hjernen får ro til at bearbejde al den information, den har fået i løbet af dagen – og kroppen får lov til at slappe af og restituere, så den er klar til endnu en dag i højt tempo.

Du bør få 7-9 timers sammenhængende søvn hver nat. Det bliver mange timer i sengen, så det er vigtigt at have en god liggekomfort. En god nattesøvn giver dig nemlig mere overskud og giver dig en gladere og mere afslappet hverdag. Sov lige på det – og overvej engang om det er nu, du skal investere i en god kontinentalseng.

Write A Comment