Ikke-kategoriseret

Sådan passer du æbletræer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du et eller flere æbletræer stående ud i baghaven? Det kan være utrolig hyggeligt på denne måde at have nogle æbletræer ude i baghaven. Men det er også meget vigtigt, at man sørger for at passe dem ordentligt.

I denne artikel kan du få nogle gode råd om, hvordan du gør netop dette. Læs med her hvis det er relevant for dig i din situation.

Skal æbletræerne klippes?

Nogle gange skal træer altså klippes for at kunne holdes nede. Det er derfor en god ide lige at undersøge mulighederne for en klipning af æbletræer. Mange gange kan man lære sig selv hvordan man skal gøre ved at følge nogle gode vejledninger og lignende inde på nettet. Her er der altid masser af gode råd at følge.

Hvis du godt kan lide at rode rundt ude i haven, så kan det være helt oplagt at lære selv hvordan du klipper dine æbletræer til. For nogle mennesker kan det virke helt mediterende at have en have at rende rundt ude i.

Men hvis du ikke har særlig meget interesse for at rende rundt ude i haven, så kan du også altid hyre professionel hjælp til dette. I dag kan man altid hyre sig til hjælp, hvis man har brug for det. Du vil meget hurtigt kunne finde frem til et pålideligt firma, hvis du simpelthen kigger rundt inde på nettet. Der findes mange sider på nettet, som skriver om alverdens emner, så på en af dem skal du nok støde på et godt firma.

Masser af vand og gødning

Derudover er det naturligvis også vigtigt at passe dine æbletræer ligesom du ville passe alle andre former for planter ude i haven; Husk nu endelig at give det rigeligt med vand og gødning.

Det er naturligvis meget forskelligt hvor meget vand de forskellige planter skal have. Det en god ide lige at undersøge, hvor meget vand og hvilken slags gødning, æbletræer egentlig har godt af. Du kan hurtigt risikere at drukne dit æbletræ, hvis du ikke passer ordentligt på.

Write A Comment