Ikke-kategoriseret

Sådan kan du spare penge på transporten

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rigtig mange af os, der gerne vil spare nogle penge i det daglige. Det betyder nemlig, at der kan blive lidt mere luft i budgettet, der kan bruges på sjovere ting end blot regninger og forskellige former for faste udgifter.

Det kan dog være svært at finde de områder, hvor det er muligt at finde en fornuftig besparelse – heldigvis er det noget, der findes råd for. En af de største poster i et budget, er ofte transporten, og for mange er der her en god sparemulighed.

Lad bilen stå under de kortere ture

Bilen er nemlig dyr.

Det er både noget, der gælder, når det kommer til indkøb, brændstof, forsikring, vedligehold og mange andre udgifter, der løbende kan komme på. Dog er bilen for mange uundværlig til for eksempel de længere ture eller til større indkøb. Derfor bør den ikke sælges, men hvis man kan undgå at sætte sig bag rattet lidt oftere, kan det udgøre en betydelig forskel i budgettet. Det kan for eksempel være, når man lige skal et smut til købmanden efter en liter mælk eller til og fra enten studie eller job, hvis der er tale om en kortere distance.

Her er det nemlig i stedet ideelt for dig at tage et kig på de muligheder, som der byder sig for at gøre brug af et El løbehjul.

Dem findes der et bredt udvalg af, og derfor er der helt sikkert også en model, der passer til dine behov, ønsker og krav.

Det er billigere, lettere og sjovere med et el løbehjul

Med et el løbehjul er det muligt at komme omkring hurtigt og let.

Det er en meget billigere og grønnere løsning end en bil, og det giver også en række fordele, når det handler om for eksempel parkering og trafikkaos. Du skal ikke bekymre dig om brændstofpriserne, som for tiden er stigende, idet du blot kan lade dit el løbehjul op, som var der tale om enhver anden elektronisk enhed i din husholdning.

Du kan blot folde dit el løbehjul sammen, når du er nået frem til din destination og tage det med dig under armen, hvorfor du ikke skal bekymre dig om parkering, lige såvel som du kan køre på det på cykelstier, som ikke er nær så befærdede som vejene.

Write A Comment