Velvære

Sådan får du et sundt parforhold

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det kan føles lidt grænseoverskridende at snakke med sin partner om sine indre fantasier, og hvad man ønsker sig at gøre anderledes. Det kan være at man generelt har svært ved at fortælle sin kæreste, hvordan man føler eller hvad man ønsker sig, på grund af generthed eller frygt for at ens partner vil tænke negativt om en selv. En måde man kan træne I at kommunikere lidt mere at forsøge at snakke om, hvilket sexlegetøj man kunne have lyst til at prøve.

Viser tillid

Når man giver lov til at lade murene falde lidt og vise en lidt intim side af sig selv, viser man sin partner at man stoler på dem, at de ikke snakker videre om det til andre eller dømmer en for sine præferencer i sengen. Man viser at man har tillid til hinanden og gerne vil kommunikere.

God kommunikation

Hvis man øver sig lige så stille i at være ærlige og åbne overfor hinanden, lære man også at blive god til at kommunikere på andre områder. I kan jo starte med at se på sexlegetøj sammen og udforske det sammen med hinanden. På den måde øver I jer allerede på at snakke sammen og samtidigt med at O giver lidt mere spice til sexlivet. Jo mere man øver sig, desto bedre bliver man også til at kommunikere med hinanden.

Forståelse for hinanden

Når man sidder og snakker om sexlegetøj eller andre seksuelle præferencer er det også vigtigt at begge parter er forstående med hinanden og spørger ind, hvis man har spørgsmål i stedet for at dømme hinanden. Det er fundamentet i god kommunikation, at man kan snakke med hinanden uden at være bange for hvad den anden person tænker. Det er altid en god ide at stille spørgsmål, hvis man er nysgerrig.

Write A Comment