Velvære

Mine kone lyver om hvor meget alkohol hun drikker er det normalt?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Mine kone lyver om hvor meget alkohol hun drikker er det normalt?

Er det normalt for en hustru at lyve om, hvor meget alkohol hun drikker?

Hvis en hustru skjuler eller lyver om hvor meget alkohol hun drikker, er så altid tale om et alkoholmisbrug?

Det er et spørgsmål, som nogle mænd stiller sig selv, og svaret er ikke altid klart. Nogle vil måske sige, at det er normalt for en hustru at nedtone sine drikkevaner, mens andre vil sige, at det er et tegn på problemer og mistillid i forholdet eller at det kan være tegn på alvorlige alkoholproblemer og misbrug.

I denne artikel vil vi undersøge årsagerne til, at hustruer måske lyver om deres alkoholforbrug, og vi vil give nogle råd om, hvordan man kan håndtere denne situation. Tak fordi du læser med!

 

De bagvedlæggende årsager.

En af hovedårsagerne til, at hustruer lyver om deres alkoholforbrug, er, at de ikke ønsker at bekymre deres mænd. Hvis en hustru ved, at hendes mand er bekymret over hendes alkoholforbrug, kan hun skjule det for ham for at holde ham fra at bekymre sig.

En anden grund til, at en hustru måske lyver om sit alkoholforbrug, er, at hun ikke ønsker at indrømme, at hun har et problem. Mange kvinder benægter deres drikkevaner, og de vil gå langt for at dække over deres alkoholproblem. Hvis du tror, at din kone lyver om sit alkoholforbrug, er det vigtigt at have en ærlig samtale med hende om dine bekymringer.

 

Den nødvendige samtale

Hvis du tror, at din kone lyver om sit alkoholforbrug, er det vigtigt at have en ærlig samtale med hende om dine bekymringer. Det er den bedste måde at komme til bunds i sagen på og finde ud af, om der er et problem, der skal løses. I nogle tilfælde lyver hustruer om deres alkoholforbrug, fordi de skammer sig over deres drikkeri og ikke ved hvordan de skal få hjælp.

Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt at være forstående og støttende. Ingen bør skamme sig over at søge hjælp til deres drikkeri. Hvis du er bekymret over din kones alkoholforbrug, opfordrer vi dig til at kontakte en professionel for at få hjælp. Du kan for eksempel kontakte alkohollinjen på telefon 70205501, og drøfte den bekymring med en professionel alkoholbehandler. På alkohollinjen besvares telefonerne altid af professionelle alkoholbehandlere som er underlagt tavshedspligt. Du kan også vælge at være helt anonym når du ringer til dem.

 

 

 

Write A Comment