Ikke-kategoriseret

Har du brug for et nyt display? 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Har du brug for et nyt display? 

Næsten alle folk med en telefon kender til udfordringen ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan virkelig nemt ske i løbet af din dag. Som alle er bekendte så er telefon utrolig skrøbelige, hvor selv små hak kan skabe kæmp skade på displayet og derved gøre jeres telefon ubrugelig. Du kender naturligvis til eksemplet hvor et familiemedlem har jeres mobil og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den normale skade på de moderne iPhones er påført deres skærme, idet de er særdeles følsomme for stød. Den klogeste valg vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store antal skader på alle typer telefoner på det nationale marked, har en del butikker besluttet sig for at desgne beskyttelse, så kunder kan tabe deres smartphone uden at skulle investere i en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ingen garanti for at jeres iPhone ikke bliver smadret når I skader den.  

 

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle lave den bedste skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en kort udviklingsproces lavet SmartGlass, som minder om klassisk beskyttelse på flere parametre. Traditionelt skærmbeskyttelse er designet med glas og kan derfor ved leethed blive smadret ved mindre slag. Hvis man vælger SmartGlass for Samsung er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er konstrueret af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen bevægelighed og derved giver skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så den kan håndtere flere slag inden du vil opleve skader på sin skærmbeskyttelse.  

 

Designet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig beskytte hele skærmen, så I ikke er efterladt med udsatte hjørner på jeres skærm. Her er SmartGlass for iPhone skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Dette garantere dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis man skal købe den ultimative beskyttelse af skærm er det afgørende at overveje installation, idet det skal være nemt for jer at placere selve beskyttelsen på jeres iPhone, da I garateret har oplevet at der ved montering af skærmbeskyttelse måske kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man investere i SmartGlass undgår du denne udfordring, idet I får en monterings spartel, som assisterer jer med at fjerne de trælse pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper jer med at montere din SmartGlass bedst, så I slipper for at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på iPhonen og derfor ikke dækker hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for en at placere, hvorfor vi er utrolig begejstret for dette værktøj til montering.  

 

Write A Comment