Opskrifter

Guide til den perfekte blog om sund kost

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ved du virkelig meget om sund kost og går du rundt med en amatørernæringsekspert i maven? Så bør du dele din viden om mad med resten af verden ved hjælp af din helt egen blog.

Det er en meget tilfredsstillende at kunne inspirere en helt fremmed til at ændre sine vaner og kost til det bedre – det kan du gøre med en simpel hjemmeside og konstruktive guider til hvordan man lever et sundt liv med en varieret kost.

Flotte og indtagende billeder

Måske noget af det allermest vigtigste ved en succesfuld blog er flotte billeder, der kan fortælle en hel historie i sig selv. Derfor er det essentielt at du tager dig tid til at gøre din blog så æstetisk tilfredsstillende som muligt – måske handler det om at købe noget af høj kvalitet eller vinkle de måltider, du skriver om på en særlig måde.

Hvis du for eksempel lige har bagt et sundt brød med masser af kerner i og gerne vil dele det med dine følgere på bloggen, duer det ikke at lægge hele brødet på rist og tage et billede.

Husk at gøre noget ud af det, så det er visuelt tilfredsstillende som for eksempel at lægge det i en Stelton brødpose, som viser dit nybagte brød frem på bedste vis.

Skab overblik med godt design

Udover flotte billeder, der fanger øjet med det samme, er det vigtigt at du er opmærksom på hvordan din blog skal se ud allerede fra starten. På den måde skaber du selv et overblik over de post, du gerne vil fremhæve på bloggen, hvilket får de allerbedste billeder og opskrifter frem på forsiden.

Det første du skal gøre er at købe en billig hjemmeside, hvorefter du selv kan vælge om du vil bygge hjemmesiden fra bunden af ved hjælp af HTML eller om du hellere vil skabe den ud fra en allerede eksisterende skabelon.

Hvis du ikke er erfaren på området, er det bedste valg at skabe hjemmesiden ud fra en skabelon, så du kan fokusere mere på sidens indhold og potentiale i fremtiden.

Et resultat du kan være stolt af

Det kan godt tage lidt tid før folk tager notits af din blog og det kan i de øjeblikke være mere end nemt blot at give op. Men med hårdt arbejde og dedikation vil du snart se et resultat du kan være stolt af; med tiden vil du få en fast læserskare, der vil læse dine posts om gode og sunde madvaner.

Hvis du har gjort et godt stykke arbejde og rådført dit publikum på den rette måde, vil du uden tvivl få god respons med likes og kommentarer. Hvem ved? Måske kan du en dag tjene penge på din blog ved at sætte reklamer på siden eller indgå i spændende samarbejdsaftaler med firmaer eller kendisser.

Det første skridt, måske nogle gange også det sværeste, er at få realiseret din nye blog og få skrevet de første par blog posts – alt efter det bør ikke være så svært!

Write A Comment