Ikke-kategoriseret

Geografisk reference er nøglen til at forstå vores verden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Den geografiske reference er fantastisk! Det giver dig en klar forståelse af, hvor tingene er i verden. Det er også meget nyttigt med hensyn til navigation. For at skrive et par påskønnelsesord, bedes du skrive en anmeldelse i iTunes App Store eller Google Play. Det hjælper virkelig!2.1.1 Vi er tilbage med en ny opdatering! – En længe ventet funktion til jer: I kan nu bruge knappen Nulstil data til at slette alle dine data fra appen, inklusive dine lærte ord, anmeldelser og indstillinger. Dette vil fjerne alle dine ord fra appen, men det er den eneste måde at fjerne dem på uden at slette selve appen. Dette er meget nyttigt, hvis du vil sælge eller give din enhed væk og vil sikre dig, at ingen kan se dine ord. – Vi har også tilføjet en Fortsæt med at studere-knap, som lader dig fortsætte med at studere efter endt lektion.

Hvad vil det sige at være Asperger? Det betyder, at du er unik og speciel.

Der er intet svar på dette spørgsmål, da autismespektrumforstyrrelse (ASD) antager mange forskellige former. Men mennesker, der er på autismespektret, har ofte vanskeligheder med kommunikation og social interaktion og kan have intense interesser i specifikke emner eller aktiviteter. Nogle mennesker med Aspergers syndrom (AS) kan være meget intelligente og i stand til at udmærke sig på visse områder, såsom musik eller matematik. Alligevel kan de have store vanskeligheder på andre områder, såsom at forholde sig til andre eller håndtere forandringer. AS er en type autismespektrumforstyrrelse (ASD). ASD er karakteriseret ved sociale og kommunikationsmæssige vanskeligheder, såvel som stive og til tider gentagne adfærdsmønstre. Det anslås, at AS påvirker omkring 100.000 mennesker i Storbritannien. Der er mange forskellige teorier om, hvorfor mennesker udvikler AS og ASD. Men ingen ved med sikkerhed, hvad det skyldes.

1 ud af 68 børn har autismespektrumforstyrrelser.

Autismespektrumforstyrrelser (ASD) er en række neuroudviklingsforstyrrelser, der påvirker kommunikation og social interaktion. De omfatter autistisk lidelse (AD), Aspergers syndrom (AS), gennemgribende udviklingsforstyrrelse, der ikke er specificeret på anden måde (PDD-NOS) og disintegrativ lidelse i barndommen (CDD).
Mennesker med ASD har ofte svært ved kommunikation og social interaktion og udviser begrænset og gentagne adfærd og interesser. ASD kan være mild eller svær, og symptomerne kan variere fra person til person. Nogle mennesker med ASD er i stand til at leve et relativt normalt liv, mens andre kræver et højt niveau af støtte.
ASD anslås at påvirke omkring 1 ud af 68 mennesker i USA. Drenge er fire gange mere tilbøjelige til at blive ramt end piger. Lidelsen ses oftest hos børn, men stiger i udbredelse, når folk bliver ældre.

Link til artiklen

Hvad betyder det at være Asperger

Write A Comment