Velvære

Forebyg arbejdsskader med nye konferencestole

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Konferencer og møder på tværs af firmaer og brancher er en udebredt måde, at skabe nye samarbejdspartnere på. Nogle af disse møder og konferencer holdes ofte, for op til flere hundrede mennesker. Til sådanne arrangementer sidder deltagerene ofte ned i flere timer ad gangen, hvorfor gode konferencestole er af stor vigtighed. Er du på udkig efter nye stole til din virksomhed eller andet, kan du med fordel lede online, hvor der findes et bredt udvalg af gode konferencestole til dig og dine ansatte.

Gør noget godt for dit og dine medarbejderes helbred

Der er i dag stor fokus på arbejdsskader og især de stillesiddende jobs som f.eks. kontorjobs, er under luppen. Her kan gode konferencestole være en stor fordel, hvis man vil forsøge at undgå arbejdsskader i f.eks. ryggen under længerevarende konferencer. Herved kan man med den rette komfort og støtte, forebygge dårlig siddestilling der kan føre til dårlig holdning og dermed give problemer med ryggen eller andet.

Få mere ud af dine konference og møder

Du kender sikkert følelsen af at have deltaget i en konference, hvorefter man egentlig knapt kan huske hvad der blev talt om. Skal dit firma selv holde konference, er dette højst sandsynligt en følelse I nødigt vil sende jeres gæster ud ad døren med. Ønsker man i stedet, at deltagere skal få mest muligt ud af konferencen, kan gode konferencestole igen spille en rolle. Sidder man dårligt, vil man i større grad fokusere på dette, fremfor det der bliver sagt. Derfor kan en god konferencestol altså være en god investering, hvis man ønsker at få det optimale ud af sine konferencer.

Imponer kommende kunder og samarbejdspartnere

Når der skal afholdes konferencer for eventuelle kunder og samarbejdspartnere, er et godt førstehåndsindtryk vigtigt. Et godt førstehåndsindtryk kan gives på mange måder, men stilrene konferencestole kan hjælpe det godt på vej. Hvis det første øjet fanger når man træder ind i lokalet, er stilrene, komfortable konferencestole, giver det et indtryk af overblik. I modsætning til dette giver slidte og ubekvemme konferencestole i højere grad kunder et indtryk af uoverskuelighed.

Giv arbejdsmiljøet et boost

Trænger mødelokalet til en friskt pust, kan I med fordel skifte stolene i lokalet ud. Nye konferencestole kan være med til at give lokalet et helt nyt udtryk, ved f.eks. at vælge stole i farver eller forskellige modeller. Udover at give lokalet et boost, kan det også øge kreativiteten blandt deltagere. Dette kan medvirke til, at der kommer flere kreative løsninger på bordet til et møde eller en konference. Det er altså bare med at slippe fantasien løs og vælge lige de farver og modeller I synes, når mødelokalet trænger til en kærlig hånd.

Vælg de rigtige konferencestole

Som nævnt i ovenstående, kan en god konferencestol bidrage til mange ting på en arbejdsplads. Det kan dog være en jungle at finde rundt i, hvorfor man skal huske at inddrage firmaets behov i beslutningen. Skal stolen f.eks. være med hjul? Med eller uden armlæn? Læder eller stof? Det er helt op til jer.

Write A Comment