Træning

Fast eller oppusteligt paddleboard?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Paddleboard er blevet meget populært. Det er også kendt som SUP board. Måske er du blevet interesseret i aktiviteten og vil gerne vide mere? Du kan få svar på de mest stillede spørgsmål her.

Hvad er paddleboard?

Paddleboard er et stort, bredt board, som er større end et surfboard. Det blev førhen brugt i Hawaii, hvor man skulle transportere ting fra en ø til en anden. Sidenhen er det blevet en sport, hvor folk står på boardet og sejler af sted. Det kan være stille og roligt, men der er også nogle, der konkurrerer og prøver at sejle hurtigt. 

Hvad koster et paddleboard?

Paddleboard koster mellem 2000-12.000. Prisen vil variere meget, alt efter hvilket slags board du ønsker. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, men som begynder behøver du ikke bruge mange penge på et board. Se vores oversigt over de bedste paddleboards her.

Hvilket board skal man købe?

Der findes forskellige slags boards. Det er touring, allround, wave, race osv. Som begynder skal du gå efter allround. Hvis du derimod er erfaren og gerne vil prøve at udvikle dig, kan du prøve nogle af de andre specialiserede typer af boards. 

Hvordan vedligeholder man sit board?

Det er vigtigt, at du passer på dit board. Det gør du ved at rense det med ferskvand, hver gang du har været i vandet. Efterfølgende skal det tørre, inden du pakker det væk. Du skal også vedligeholde glasfibrene, hvis du har et fast board. Hvis du har et oppusteligt board, er det vigtigt, du ikke efterlader det i solen, da det vil ødelægge det. 

Skal man vælge oppusteligt board eller et fast?

Der er fordele og ulemper ved begge dele. Det oppustelige board er nemt at tage med sig på ferie, og når du skal af sted. Det faste har en god performance, men kan være svært at transportere.

Write A Comment