Kost

Få flotte negle til din næste outdoortur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Måske tænker du, at pæne negle og outdoorliv ikke kan kombineres. Men det er ikke rigtigt. Der er nemlig ingen grund til, at du ikke kan drage ud i verden med flotte negle. Den rette negletekniker kan nemlig snildt give dig nogle solide og flotte negle, der stadig gør dig i stand til at tage på enten jagt, fisketur eller trekking. Læs mere her, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder for lækre negle på din næste outdoortur.

Gå ikke på kompromis med din femininitet, når du dyrker outdoorlivet

Vi lever heldigvis i en tid, hvor der ikke er noget galt med at kvinder tager på jagt, eller at mænd bærer neglelak. Heldigvis for det. Derfor er der absolut heller ikke nogen grund til, at du skal tage på en outdoortur med grimme og uplejede negle.

Hvis du mangler inspiration til, hvor din næste outdoortur skal foregå, kan du med fordel besøge fortconsult.dk. Her bliver der blogget om alt, hvad der er relevant for dig, der elsker outdoorlivet.

Plej dig selv både udenpå og indeni

For mange kan neglepleje og outdoorliv som sagt virke som to modsætninger. Men egentlig er der jo blot tale om pleje af henholdsvis dit ydre og dit indre.

Når du vælger at holde dit ydre velplejet med eksempelvis den rette neglepleje, giver du dig selv en større selvtillid. Det giver dig mod på at erobre verden, når du selv føler, at du ser godt ud.

Når du derimod drejer ud på en outdoortur, plejer du mere dit indre. Det giver dig mulighed for at lade op og bare være dig selv. Med andre kan man altså sige, at du plejer dit selvværd. Ude i naturen skal du bare være dig selv. Det er sundt for det moderne menneske.

Write A Comment