Velvære

Det infrarøde saunatæppe gavner patientens restitution, vævsreparation

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det infrarøde saunatæppe gavner patientens restitution, vævsreparation

 

Det infrarøde saunatæppe er et af de nyeste sundhedsdilleprodukter til at reparere muskler og fremskynde restitutionen

Ofte er praktiserende læger særligt forsigtige, når de anbefaler nye produkter, fordi de vil sikre sig, at de gør, hvad de siger, de gør. Dr. Gbolahan Okubadejo, en spinal- og ortopædkirurg i NYC-området med The Institute for Comprehensive Spine Care, tog sig tid til at besvare vores spørgsmål om fordelene ved det infrarøde saunatæppe. Det følgende er vores interview, redigeret for længde og klarhed.

 

Hvordan fungerer et infrarødt saunatæppe?

Det infrarøde saunatæppe bruger infrarøde stråler til at opvarme kroppen på samme måde som en infrarød sauna gør. Det er meningen, at du skal vikle tæppet rundt om din krop og bruge det i omkring 15 minutter til en time.

 

De infrarøde lys er blevet sagt at øge blodgennemstrømningen og hjælpe med at reparere muskler og iturevne væv.

Tæppet kan de samme ting, som en infrarød sauna gør, da det bruger den samme teknologi. De infrarøde lys i tæppet er i stand til at trænge igennem kroppen op til 6 centimeter og opvarme den indefra. Det er i bund og grund det samme som en sauna, men fra komforten i dit eget hjem – og også bærbar.

 

Kan det hjælpe med problemer, der generer kiropraktorpatienter?

Det infrarøde tæppe kan hjælpe kiropraktorpatienter, der lider af overrevne muskler eller ømhed og smerter.

 

Infrarødt lys hjælper mitokondrierne i kroppen til at reparere muskelceller, mens de vokser nye samtidigt. Som før nævnt er denne type lys i stand til at trænge ind i huden meget dybere end blot en varmebaseret sauna. Så det når faktisk musklerne og vævene i kroppen.

 

Brugen af ​​det infrarøde tæppe efter en hård træning, eller når du føler dig øm, kan hjælpe med at lindre smerter.

 

Er der nogen forskning, der understøtter dets fordele?

Infrarødt lys er blevet undersøgt inden for forskellige områder af medicin som en måde at behandle smerte på. Det er anderledes end ultraviolet lys, da det ikke skader huden og forårsager hudkræft.

Write A Comment