Ikke-kategoriseret

3 ting du kan lære dig selv under lockdown

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Endnu en gang er Danmark lukket ned og kulden udenfor, får kun tiden til at føles endnu længere. Man kan nemlig ikke være ude og nyde naturen i samme grad, som da Danmark lukkede ned i foråret. Vi står midt i vinterperioden og man kan enten være inde i sin bolig eller ude i kulden. De fleste foretrækker at være indendørs største delen af dagen. Men hvad pokker skal man bruge alle de timer i ens hjem på? Det får du tre bud på her.

Lær dig selv at spille guitar

Lær dig selv at spille guitar, eller et hvilket som helst andet instrument som du synes om. Det tager lang tid at lærer at spille et nyt instrument uanset om du kan spille noget i forvejen. Derfor får du hurtigt brugt en masse tid og timer på at øve dig. Når sommeren så kommer og Danmark forhåbentligt er åbnet helt op igen, så kan du spille for dine venner og familie. Er du helt ny indenfor den musikalske verden, så køb dig en billig begynder guitar til at starte med. Så kan du starte stille og roligt ud med at lærer at spille musik, uden at bruge for mange penge på det.

Lær dig selv at lave lækre drinks

Du kan også forberede dig ekstra godt på at bylivet starter igen, på et tidspunkt … forhåbentligt snart. Når du atter kan invitere vennerne over til opvarmning, inden i tager i byen, så overrask dem med lækre drinks. Du kan blandt andet lave lækre brombær drinks med denne skønne brombær likør. Det skal nok sørge for en god start på en festlig aften! Sæt god musik på og server masser af lækre nye drinks, men du kan selvfølgelig også øve dig i at lave klassikere som strawberry daiquiri og margarita. Det gode er, at du sagtens kan prøvesmage dem med god samvittighed derhjemme, du skal alligevel ingen steder i morgen, fordi alting har lukket. Vil du hellere spare på alkoholen, så kan du selvfølgelig også sagtens lave dem alkohol fri nu og blot øve dig på at lave resten af drinken.

Bliv rigtig god til yoga

Hjemmetræning er populært som aldrig før og der kører alverdens forskellige online hold med online yoga undervisning. Så har du altid drømt om at blive mere smidig, end hvad du er nu, så er det tiden til at tilmelde dig på et online yogahold. Lær at udføre en masse skønne yogastillinger og gør samtidig din krop ekstra stærk og smidig. Med yoga for du nemlig både pulsen op og du kan komme helt ned i gear alt efter hvilke øvelser og program du følger. Derfor bør du kunne finde et online yogahold efter dit hoved og som laver programmer der passer til dine ønsker.

Write A Comment