Ikke-kategoriseret

Jordan 1: Den sneaker, der startede det hele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Air Jordan 1 er blevet en af de mest ikoniske sneakers i verden. Fra Michael til 1984 har Air Jordan 1 oplevet nogle episke comebacks. Fra starten i 1985 har Air Jordan 1 taget verden med storm. Fra den første udgivelse til den seneste retro har Air Jordan 1 været en fast bestanddel i sneakerverdenen. Den originale Air Jordan 1, eller “sneakeren der startede det hele”, som den også er kendt, er kommet for at blive. Den findes i rød, sort og grå. Den grå colorway er lidt mere sjælden, idet der kun er lavet 150 par af dem nogensinde. Det er også en af de dyrere versioner af Air Jordan 1, på grund af dens sjældenhed. Dette er de bedste Air Jordan 1’ere på markedet.

Jordan 1: Grundlæggende oplysninger

Jordan 1 er en sko, der først blev udgivet i 1985. Det er en af de mest ikoniske sneakers gennem tiderne og har eksisteret i årtier. Jordan 1 kommer i sort, rød og grå. Den grå colorway er den mest sjældne, idet der kun er lavet 150 par nogensinde. Det er også en af de dyrere versioner af Air Jordan 1 på grund af dens sjældenhed. Her er nogle grundlæggende fakta om Jordan 1: -Den originale Air Jordan 1 blev først udgivet i 1985 -Den findes i sort, rød og grå -Den grå farveversion er sjælden og dyr -Det er en af de mest ikoniske sneakers nogensinde.

Jordan 1: Farvevarianter

Air Jordan 1 fås i en række forskellige farver, hvor de mest populære er rød og sort. Den oprindelige udgivelse fra 1985 var kun tilgængelig i hvid, men dens colorways er blevet udvidet siden da. De mest sjældne Jordans er den grå version, hvor der kun blev lavet 150 par. De er også en af de dyreste versioner af sneakeren på grund af deres sjældenhed.

Jordan 1: Sneakerheads’ favorit

Jordan 1 er uden tvivl den mest ikoniske sneaker i verden. Det er ligegyldigt, om du er en sneakerhead, en fan af Michael Jordan eller bare en person, der sætter pris på godt design, Air Jordan 1 er en imponerende sko. Hvis du ikke ved meget om skoens historie, er det værd at læse lidt om den for at få en idé om, hvor indflydelsesrige de har været inden for både videnskab og mode. Air Jordan 1 blev første gang udgivet i 1985, og den er kommet tilbage hvert årti siden. De røde og sorte colorways er de mest ikoniske versioner af skoen, og de er også tilgængelige på denne liste. Alt dette er takket være Nike, der udgav retroversioner i 2009, efter at Michael Jordan havde trukket sig tilbage for altid. De klassiske hvide og blå colorways blev udgivet for over tredive år siden, men det gør ikke noget, for de sælges lige så hurtigt ud i dag som dengang. I denne artikel vil vi rangordne de bedste Air Jordans, der er på markedet i øjeblikket: #6) Retro 13 Low Premium Black/Gym Red-White-Anthracite #5) Retro 11 Low Premium White/Black-FTWR Blue-Metallic Silver #4) Retro 12 Low Premium White/Black-Team Red #3) Retro 14 Low Premium Black/Gym Red-White-Anthracite #2) Retro 15 sort/elektrisk grøn-cementgrå #1) The Air Jordan

Jordan 1: Specifikationer

Jordan 1 blev oprindeligt udgivet i 1985. Den kommer i en rød og sort farve, og er en af de mere sjældne modeller. Den originale Air Jordan 1 er den eneste Air Jordan, der ikke har et Nike Swoosh på siden af skoen, men i stedet har Jumpman-logoet. Air Jordan 1 kommer med et højere prisskilt på grund af dens sjældenhed og eksklusivitet. Den er også meget let og vejer kun 13 ounces. Den indeholder også kun ét stykke læder på ydersiden af skoen, hvilket gør den nem at snøre.

Jordan 1: Bundlinjen

Air Jordan 1 er en af de mest ikoniske sneakers i verden. Den er blevet udgivet og genudgivet mange gange, men der er stadig nogle sjældne Jordans, som du kan finde. Air Jordan 1 er udkommet i sort, rød og grå, men den grå colorway er langt mere sjælden end de to andre farver. Der er kun lavet 150 par af dem nogensinde. Dette er en af de dyrere udgaver af Air Jordan 1 på grund af dens eksklusivitet.

Write A Comment